Aïda Llauradó Álvarez

Em dic Aïda Llauradó Álvarez, tinc 34 anys, vinc de família de classe treballadora i d’esquerres. Vaig estudiar a l’escola Jungfrau i al Badalona VII, on vaig fer el batxillerat social.

Al llarg de la meva infància vaig participar a la colla gegantera de l’escola, tocant la gralla, i d’adolescent vaig formar part dels Castellers de Badalona. Sempre m’ha agradat la cultura tradicional i les festes populars de la ciutat.

El meu interès per a la societat que m’envoltava em va portar a estudiar Ciències Polítiques a la UPF, on em vaig acabar de convèncer sobre la necessitat d’implicar-me personalment a transformar la societat des dels valors del feminisme, l’ecologisme i per a la justícia social. Per això, em vaig especialitzar en Igualtat de Gènere fent un màster, i vaig començar a implicar-me a Joves d’Esquerra Verda (JEV) des dels 21 anys.

Professionalment, després de tenir algunes feines temporals i precàries, vaig treballar d’agent d’igualtat de gènere per a l’administració local (2008-2010), i posteriorment en una empresa fent plans d’igualtat i formacions al sector privat (2011). Més endavant he estat assessora del grup municipal d’ICV-EUiA a Badalona (2012-2015), i els tres primers anys d’aquest mandat a la regidoria Badalona Pròspera i Sostenible (2015-2018). Després d’això, he treballat els darrers sis mesos per una empresa en projectes de millora dels Serveis Socials en l’àmbit local, com a politòloga.

A nivell associatiu, vaig ser sòcia fundadora i presidenta de l’Associació Catalana de Professionals de la Igualtat de Gènere. Vaig seguir la meva militància política a JEV, també a Dones amb Iniciativa i a ICV, on he estat coordinadora local des del 2011. He participat en moviments ciutadans locals i nacionals vinculats al feminisme i a d’altres àmbits socials. Actualment, també sóc sòcia de l’associació juvenil La Rotllana, del barri de la Salut. Políticament, formo part del Consell Nacional de Catalunya En Comú i sóc coordinadora local de Badalona En Comú, conjuntament amb Dani Alfonso, on recentment hem signat un acord de coalició amb Podem.

Ara, em presento de cap de llista per Badalona en Comú Podem.

Les meves aficions són jugar amb el meu fill de dos anys, fer ioga, patinar, i sortir amb la meva parella i amistats... el poc temps que tinc!

Crec que la política pot fer molt més per aconseguir una societat justa, habitable, sostenible, amable i oberta. Vull una ciutat que cuidi més, escolti a la seva gent i estigui plena d’oportunitats.

Això va de futur ☺