En Comú Podem es compromet a reimpulsar el Consorci Badalona Sud

La Primera tinent d’alcalde, Aïda Llauradó, lamenta la situació de degradació del Consorci i anuncia que es recuperarà personal que s’ha perdut al llarg dels anys.
image.png

Ahir dimarts va tenir lloc a Sant Roc la primera Comissió Executiva Permanent i la primera sessió plenària del nou mandat del Consorci Badalona Sud en un moment on hi ha una manca de personal i problemes de gestió urgents a resoldre.

La Presidenta del Grup Municipal de Badalona En Comú Podem i primera tinent d’alcalde, Aïda Llauradó, es posa al capdavant del Consorci amb l’objectiu de recompondre aquest organisme, dotant-lo del personal necessari, incloent-hi una nova gerència, replantejant els seus objectius en una nova etapa, i lamenta la situació de degradació en la que s’ha trobat el Consorci. En aquest sentit, vol agrair la feina del personal que treballa dia a dia per tirar endavant els projectes i serveis. D’altra banda, reclama una aposta ferma de la Generalitat per corresponsablitzar-se del Consorci. “Hi ha hagut veus que proposen liquidar el Consorci, però jo l’he agafat per fer una aposta de servei a la ciutadania de Badalona Sud” ha dit la regidora dels comuns.

En Comú Podem lamenta que el Conseller Chakir el Homrani no s’hagi presentat, després d’haver endarrerit 20 dies la convocatòria per adaptar-la a la seva agenda.

Des dels comuns pretenen convertir la recuperació i reforç del Consorci Badalona Sud en una oportunitat per a la transformació social del barri de Sant Roc i la seva àrea d’influència.