Badalona En Comú Podem ha celebrat l’acte final de campanya

Badalona En Comú Podem ha celebrat l’acte final de campanya a Nova Lloreda. La cap de llista Aïda Llauradó i els números 2 i 3 de la candidatura, Rosa Trenado i Daniel Alfonso, han reafirmat els valors de Badalona En Comú Podem i les polítiques que volem desenvolupar a Badalona.

Rosa Trenado i Daniel Alfonso han posat èmfasi en la necessitat de desenvolupar polítiques socials a la ciutat, passant per la construcció d’un parc d’habitatges públics, per la remodelació del Casal de la Gent Gran i per fer polítiques que prioritzin a les persones.

D’altra banda, la salut i l’educació pública de qualitat també ha estat un dels temes centrals del parlament: “Nos comprometemos a luchar por una sanidad, una vivienda y una educación pública y de calidad. El próximo 26 de mayo nos jugamos una candidatura municipalista que ponga en el centro las políticas sociales y a las personas”, ha exposat Rosa Trenado.

Per finalitzar l’acte, la cap de llista Aïda Llauradó, ha deixat clar perquè s’ha de votar a Badalona En Comú Podem el 26 de maig: “Badalona ha de ser una ciutat feminista, de drets socials, cuidadora de la gent gran i accessible. Volem un govern del canvi de debò. Volem fugir de la confrontació, nosaltres pensem en el futur”, ha conclòs la cap de llista de Badalona En Comú Podem.