Badalona En Comú Podem, una candidatura feminista

Badalona En Comú Podem som una candidatura feminista, conformada per vint i set components, dels quals setze són dones. L’única candidatura que té dues dones entre els dos primers llocs i la que té més dones en les deu primeres posicions, amb un total de sis representants femenines.

Badalona En Comú Podem som una formació política que planteja una Badalona amb polítiques transversals en igualtat de gènere, que vol eliminar la discriminació laboral i social entre homes i dones i aconseguir una ciutat inclusiva per a tothom.

La cap de llista de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha parlat de feminisme des de la “Plaça dels Treballadors de Haissa”, al barri de La Morera. “S’ha de tenir una major visió i perspectiva de gènere en totes les àrees. Creiem que Badalona s’ha de fer una proposta més ferma, amb més recursos i treballar en una sortida d’emergència per aquelles dones que pateixen violència masclista. Hem de treballar de manera integral en la recuperació d’aquestes dones”, ha exposat Aïda Llauradó.