Badalona En Comú Podem ha traslladat les seves propostes al barri de Sant Roc

Aquesta tarda Badalona En Comú Podem ha proposat les seves polítiques als veïns i veïnes de Sant Roc, un dels barris de la ciutat amb més precarietat laboral i abandonament escolar.

El parlament ha començat amb el candidat número 5 i veí de Sant Roc, Ramón Cortés, el qual ha exposat la necessitat d’un govern d’esquerres com el de Badalona En Comú Podem que “no fa distincions per, ètnia, gènere o classe social”.

Seguidament la candidata número 2 de Badalona En Comú Podem, Rosa Trenado, ha parlat sobre la precarietat laboral que pateixen els ciutadans de Sant Roc i d’altres barris de Badalona: “Venimos de una época de crisis económica, sufrida por los más vulnerables. Esperamos que de aquí en adelante, el Ayuntamiento venga, pise las calles y atienda a los vecinos y vecinas de San Roque con soluciones”.

Rosa Trenado també ha fet al·lusió al día internacional de la diversitat cultural, la qual es tradueix en la barreja de costums i cultures de persones que provenen d’altres territoris i que ens enriqueixen.

Un altre de les protagonistes de la tarda, ha sigut la diputada Yolanda López, que ha donat suport a la candidatura encapçalada per Aïda Llauradó. “Necesitamos pasar páginas de los desgobiernos que estamos sufriendo. El próximo 26 de mayo debemos votar con conciéncia y hacer alcaldesa a Aïda lauradó en Badalona”, ha exposat Yolanda López, diputada de Catalunya En Comú Podem al Parlament.Finalment, ha sigut el torn de l’Aïda Llauradó, la qual ha titllat els drets socials com a un dels punts més importants i prioritaris de Badalona En Comú Podem. “Creemos que el Ayuntamiento tiene que liderar las políticas de derechos sociales y de derechos a la infancia. En Badalona hay muchas familias que tienen problemas con la vivienda, para tener becas comedor o para pagar la luz. Por ello queremos ampliar éstas becas comedor y la partida económica para que esos niños y niñas tengan derecho a una alimentación sana”.

Per acabar la cap de llista de Badalona En Comú Podem ha reivindicat l’aposta per un govern plural d’esquerres amb una mirada al futur, per aconseguir l’estabilitat que Badalona, des del govern de Xavier García Albiol, ha perdut.