Badalona En Comú Podem celebra l’acte central de campanya

Badalona En Comú Podem ha celebrat aquest matí l’acte central de campanya al barri de Bufalà. La cap de llista de la candidatura, Aïda Llauradó, ha estat acompanyada pel número 2 i 3 Rosa Trenado i Daniel Alfonso i també, per l’eurodiputat Ernest Urtasun i la diputada Susanna Segovia – que tanca la llista de Badalona En Comu Podem-.

L’acte ha començat amb el parlament de Daniel Alfonso i Rosa Trenado, que han deixat molt clar que Badalona En Comú Podem està conformat per candidats/es joves, feministes i amb un nou projecte en ment. A més, han destacat la lluita obrera, la reivindicació veïnal i la lluita des de les institucions per aconseguir una societat millor, en aquest cas una Badalona del canvi que “estableixi com a prioritat les polítiques socials”.

Seguidament, la candidata de Badalona En Cómú Podem, Susanna Segovia, ha expressat la seva negació a un possible govern de Xavier García Albiol: “Badalona no es mereix un govern d’ Albiol. Totes les que estem aquí, som clau per dir no a Albiol”, ha exposat la Susana Segovia. A banda d’això, també ha destacat la prioritat de Badalona En Comú Podem per crear habitatges públics de lloguer perquè “l’habitatge no és un negoci, és un dret fonamental”.

Europa també ha estat present en aquest acte central amb Ernest Urtasun. L’eurodiputat i candidat a les eleccions europees del pròxim 26 de maig, ha donat suport a les polítiques de Badalona En Comú Podem i a Aïda Llauradó: “Hi ha moltes raons perquè l’Aïda sigui alcaldessa. En primer lloc, per evitar que Albiol torni a governar. En segon lloc, per poder tenir un govern d’esquerres clar a Badalona i en tercer lloc, perquè aquest vot està connectat amb Europa”.

La cap de llista de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha tancat l’acte per exposar la seva negació a l’extrema dreta i per animar als veïns/es del barri que confiïn en l’ esquerra de veritat: “L’única manera de què la gent cregui en la política és que l’esquerra no els decebem. Som la garantia, volem governar una majoria àmplia”, ha exposat l’Aïda Llauradó.

Per acabar la candidata a l’alcaldia de Badalona ha proposat una millora i modernització de l’administració pública de la ciutat, actualment malmesa i sense recursos. També, ha destacat els drets socials de la infància i adolescència com una de les prioritats de Badalona En Comú Podem i la lluita per unes platges més netes i sense contaminació.