Badalona En Comú Podem parla sobre el futur laboral de la ciutat

La cap de llista de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó i el sindicalista i ex diputat, Joan Coscubiela, han parlat sobre el futur del treball a Badalona, concretament al barri de Llefià.

Aquest acte també ha comptat amb les paraules dels números 2 i 3 de la candidatura, Rosa Trenado i Daniel Alfonso, que han deixat clar alguns dels objectius de Badalona En Comú Podem: millorar els drets laborals dels traballadors/es de Badalona, la igualtat de gènere en el treball i també, la reformulació dels polígons industrials.

Joan Coscubiela ha destacat la perseverança de moltes persones, que durant anys “han aconseguit passar de la semiesclavitud a la societat de drets socials que tenim en l’actualitat, gràcies a la lluita sindical”.

L’ex diputat ha culpat a la corrupció de la situació actual de la societat i ha lloat la feina de Badalona En Comú Podem i la seva visió de futur per una ciutat millor: “Planteamos un futuro dónde los derechos laborales y cívicos sean el eje de la política. Necesitamos revertir la reforma laboral del Partido Popular, abordar el problema de la vivienda digna, la educación y la pobreza infantil”, ha conclòs Joan Coscubiela.

Seguidament, ha sigut el torn de la cap de llista Aïda Llauradó que ha reafirmat les paraules dels ponents i que, a més, ha manifestat el seu compromís per una Badalona del canvi: “Nosaltres estem aquí per compromís i no per una cadira com Xavier García Albiol”.

A més, l’Aïda ha destacat la mesura de Badalona En Comú Podem per crear un salari mínim metropolità. “Si aconseguim la força que necessitem, Badalona serà un espai d’oportunitats”, ha conclòs Aïda Llauradó.