Aïda Llauradó parla sobre la importància dels drets socials a Badalona

La cap de llista de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha parlat sobre drets socials al Casal Cívic de Pomar, juntament amb la tinenta d’alcaldessa de drets socials a Barcelona, Laia Ortiz i amb la número 2 i 4 de Badalona En Comú Podem, Rosa Trenado i Fátima Alias.

L’acte ha deixat en evidència que els drets socials són fonamentals i una prioritat per la candidatura encapçalada per Aïda Llauradó. “Per a nosaltres els Serveis Socials són la prioritat a abordar. Barcelona és un referent i per a nosaltres és un orgull; la resta d’ajuntaments tenim l’obligació de fer el mateix esforç per la nostra ciutadania”, exposada la cap de llista de la formació.

Rosa Trenado, la candidata número 2 de Badalona En Comú Podem, completava aquesta afirmació amb propostes com un treball digne i ben remunerat, l’accés a una salut pública de qualitat, la protecció de les persones de tercera edat i també, el dret a un habitatge digne, entre altres qüestions.

D’altra banda, la tinenta d’alcaldessa, Laia Ortiz, ha insistit en que els Serveis Socials “no és una qüestió d’alguns” sinó que són universals.

Barcelona, amb un govern liderat per Ada Colau, és un referent en drets socials per una ciutat com Badalona. Una ciutat que necessita una candidatura com la de Badalona En Comú Podem que “posa a les persones per davant dels capitals”, tal com ha destacat la candidata número 4, Fátima Alias.