Badalona En Comú Podem participa al debat de l’ACN

Aïda Llauradó, cap de llista de Badalona En Comú Podem, va participar aquest dimarts al debat electoral organitzat per l’Agència Catalana de Notícies a Badalona.

Queden pocs dies per a les eleccions del 26 de maig i cadascun dels candidats a l’alcaldia de Badalona van exposar les seves propostes per a una Badalona millor.

La cap de llista de Badalona En Comú Podem va deixar clar que s’ha d’afrontar la seguretat amb responsabilitat i sense incitacions a l’odi: “Creiem que hi ha diferències territorials que s’han de treballar amb les entitats”, va exposar Aïda Llaradó.

El debat va fer parada en l’habitatge, un conflicte social que provoca que moltes famílies no tinguin un sostre digne o unes condicions que afavoreixen aquest dret. Badalona En Comú Podem defensa el dret a l’habitatge com un dels temes bàsics i més importants a millorar des del govern: “Cal que les famílies que no tenen un habitatge digne el tinguin. La Generalitat ens ha deixat tirats en matèria d’habitatge. El nostre model és regular el lloguer i fer un parc d’habitatge públic que no tenim a Badalona”, va exposar la cap de llista Aïda Llauradó.

Badalona necessita un govern estable i de progrés. “Badalona En Comú Podem som la força política capaç de poder teixir aquestes aliances”, va concloure Aïda Llauradó.