Aïda Llauradó, cap de llista de Badalona En Comú Podem, vol un govern que treballi contra la contaminació

L’ecologisme és una de les bases primordials del programa electoral de Badalona En Comú Podem. La cap de llista de la formació, Aïda Llauradó, ha deixat clar que lidera una candidatura ecologista que treballarà contra la contaminació.

“Nosaltres volem donar un missatge clar. Som una candidatura ecologista, ara hi ha les eleccions municipals però també les europees, on defensem la proposta d’eliminar els plàstics i tot el que pugui generar residus pel mar o el planeta”, ha explicat Aïda Llauradó.

D’altra banda, la cap de llista de la formació política ha destacat dues propostes importants per disminuir la contaminació de la ciutat, sobretot de la platja de Badalona: “Hi ha dues solucions molt clares en relació als problemes de contaminació de l’aigua de la platja de Badalona. Per una banda, l’eliminació de plàstics i elements que poden ser contaminants i que normalment són d’un sol ús i, en segon lloc, que ens ajudin amb fons europeus a millorar la situació i a adaptar els sobreeixidors de la ciutat”.

Per últim, l’Aïda Llauradó ha destacat que si Badalona En Comú Podem governa, es continuarà per aquesta línia per aconseguir la descontaminació de tot el litoral de Badalona.

Per a més informació podeu consultar el web badalonaencomu.cat

 

Comunicació
Badalona En Comú Podem
@BdnEnComuPodem

Tel. Contacte: Paco Aldana 662 43 71 05 / Dani Sosa 656 25 54 62