Badalona En Comú Podem presenta candidatura i espot de campanya

Aquesta tarda, Badalona En Comú Podem ha presentat oficialment la candidatura i l’espot de campanya per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Una presentació que ha tingut lloc a la guingueta ‘Mi Candé Beach Club’ de Badalona. La presentació de la candidatura de Badalona En Comú Podem ha estat encapçalada per la cap de llista del partit Aïda Llauradó, els números 2 i 3, Rosa Trenado i Dani Alfonso i per últim, la secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail. A més, la diputada de En Comú Podem Aina Vidal, ha volgut apropar-se a l’acte per donar suport a una ’’candidatura democràtica’’ com aquesta.

Aïda Llauradó ha tancat la presentació dels candidats i candidates amb alguns dels valors d’aquesta formació: ’’A Badalona és imprescindible tenir un projecte com el de Badalona En Comú Podem, que vol prioritzar els serveis socials davant de les polítiques partidistes. Hi ha moltes coses que no volem que tornin a passar, com les polítiques xenòfobes i d’odi de Xavier García Albiol. Hem vingut a treballar per la ciutat’’, ha conclòs la cap de llista de la formació.

Seguidament, Badalona En Comú Podem ha presentat en exclusiva l’espot de campanya que complementarà la campanya electoral d’aquestes setmanes i, s’han repartit als assistents uns sobres que contenien llavors. Una iniciativa de futur que posava punt final a l’acte d’avui.

Per a més informació podeu consultar la web badalonaencomu.cat

Comunicació
@BdnEnComuPodem
Tel. Contacte: Paco Aldana 662 43 71 05 / Dani Sosa 656 25 54 62