Badalona En Comú Podem ha presentat el seu cartell oficial per a les eleccions

Aquesta tarda, Badalona En Comú Podem ha presentat el que serà el cartell oficial per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Un esdeveniment que ha tingut lloc al barri de Lloreda, concretament a la Plaça de la Segona República.

La presentació ha estat conduïda la cap de llista de la formació Aïda Llauradó, que ha deixat molt clar l’objectiu del partit que es presenta per primera vegada a Badalona sota el lema ‘Això Va De Futur’: “Nosaltres tenim molt clar que hem de deixar enrere el discurs de l’odi i la inestabilitat política del passat i que hem de pensar en el present i el futur”.

A més, la cap de llista ha destacat que la formació política vol deixar de banda els personalismes i les banderes i sobretot, pensar en la ciutat i en els drets socials.


Comunicació
Badalona En Comú Podem
@BdnEnComuPodem

Tel. Contacte: Paco Aldana 662 43 71 05 / Dani Sosa 656 25 54 62