Les jornades programàtiques de Badalona En Comú Podem acorden les propostes per millorar la ciutat

Badalona En Comú Podem ha celebrat, aquest dissabte 4 de maig, les jornades programàtiques per debatre les propostes polítiques de cara a les eleccions del pròxim 26 d’abril.

A la jornada s’han tractat diversos aspectes importants com l’educació, la salut, l’habitatge, els serveis socials, la cultura, el feminisme i LGTBI, la mobilitat, el turisme, la integració o la convivència de tota la ciutadania.

Tot plegat distribuit en quatre grans blocs, que a la vegada conformen el programa electoral de Badalona En Comú Podem: Badalona Justa i Inclusiva, Badalona Habitable, Badalona Democràtica i Badalona Pròspera i Sostenible.

Badalona Justa i Inclusiva

Badalona En Comú Podem proposa l’adequació dels recursos dels serveis socials per millorar la seva eficiència i evitar, per exemple, les llargues llistes d’espera que pateix la ciutadania. D’altra banda, en salut apostem per la reposició de metges i també pel caràcter públic d’aquest sector, una salut per a tothom.

En infància. El partit treballarà pels drets de la infància i invertirà en aquest sector per millorar els seus recursos econòmics. En una Badalona justa i inclusiva no es poden obviar àmbits com la cultura (en la qual s’augmentarà en un 100% el pressupost).

Els joves tenen un paper important. Per aquest motiu Badalona En Comú Podem vol crear una xarxa de mobilitat adequada pels més joves, perquè puguin beneficiar-se de subvencions o rebaixes pel que fa a la mobilitat. D’altra banda, la formació vola aconseguir que cadascun dels/les joves de Badalona s’han de sentir integrades en la ciutat, sense cap mena de discriminació.

Badalona Habitable

L’habitatge és un dels temes més importants a tractar des de Badalona En Comú Podem, s’ha de combatre l’alt preu dels lloguers. A més, s’ha de treballar per aconseguir una mobilitat sostenible i segura.


Badalona Democràtica

A Badalona En Comú Podem es dóna suport a la creació d’un espai públic, on la gent de Badalona se senti integrada, un espai també per a les dones. Una ciutat democràtica i accessible per a tothom.


Badalona Pròspera i sostenible

El salari mínim metropolità ha de ser un fet. Pel que fa al sector de mercats i comerços, Badalona En Comú Podem aposta per la millora de les seves instal·lacions i altres aspectes que puguin estar relacionats amb aquests espais. D’altra banda, el turisme és molt important però, des de la formació política es proposa incentivar un turisme de qualitat.

El programa electoral complet el podeu descarregar a través de la nostra web badalonaencomu.cat