Badalona En Comú Podem organitza la jornada ‘Imagina Badalona’

Badalona En Comú Podem elabora un programa electoral participatiu amb la jornada ‘Imagina Badalona’, aquest dissabte 4 de maig al Centre Cívic de Can Cabanyes, a les 10:30h del matí.

‘Imagina Badalona’ és una jornada participativa oberta a tota la ciutadania i entitats de Badalona amb un objectiu: Debatre sobre el programa electoral de Badalona En Comú Podem de cara a les eleccions municipals del 26 de maig, per enriquir al màxim el document amb les propostes i idees de tota la gent que hi participi.

En Comú Podem compta amb les propostes de tothom per construir una Badalona millor. Una ciutat feminista, més democràtica i amb més justícia social i climàtica.

La cap de llista, Aïda Llauradó, explica que el programa ha estat inicialment elaborat per un equip de treball, recollint aportacions d’entitats de la ciutat, persones expertes en diferents matèries, amb experiència a la ciutat, i afegint també les aportacions rebudes a la web. En aquest sentit, Llauradó afirma “La proposta de programa que portem aquest dissabte ha
estat enriquit per moltes persones diferents, i el fan molt ambiciós i alhora realista, adaptat a les necessitats de la ciutat. Aquest dissabte tindrem una nova oportunitat per enriquir-lo encara més”.

Es poden continuar fent aportacions al formulari la web: http://badalonaencomu.cat/imagina-badalona/

Us esperem aquest dissabte a les 10:30h a Can Cabanyes.


Comunicació

Badalona En Comú Podem
@BdnEnComuPodem
Tel. Contacte: 656 25 54 62  /  662 43 71 05