La diputada Susana Segovia tancarà la llista de Badalona En Comú Podem

Els comuns de Badalona anuncien que l’actual portaveu del Grup Parlamentari de Catalunya En Comú Podem tancarà la llista de Badalona En Comú Podem a les municipals”.

L’activista i diputada badalonina Susana Segovia va participar al procés de creació de Barcelona En Comú, que va acabar a Ada Colau com alcaldessa de Barcelona. Actualment Segovia és la secretària d’organització de Catalunya En Comú i portaveu del Grup Parlamentari dels comuns al Parlament de Catalunya.

La diputada ha agraït a Badalona En Comú Podem l’honor de tancar la llista de cara a les eleccions municipals i ha reivindicat que cal guanyar a Badalona i formar un govern d’esquerres que pugui donar respostes a les necessitats dels badalonins i les badalonines.

Juntament amb Susana Segovia tancaran Àlex Mañas i Maria Gallardo, actuals regidors d’ICV-EUiA, que s’aparten de la primera línia política municipal. Badalona En Comú Podem ha volgut agrair la feina dels dos regidors reservant també dos llocs de tancament a la llista que es presentarà el 26 de maig a les eleccions municipals.