Badalona En Comú estrena el web “www.badalonaencomu.cat” per fer un programa electoral participatiu

“Imagina Badalona” és el nom del procés participatiu que llança la llista encapçalada per Aïda Llauradó

Ja és una realitat “www.badalonaencomu.cat”, la nova pàgina web de Badalona En Comú. Des de divendres passat ja s’hi poden consultar continguts, com ara la candidatura que va guanyar les eleccions primàries i les biografies de cada membre de la llista. Periòdicament, s’hi aniran publicant articles d’interès tant de persones candidates com de persones diverses del teixit
associatiu de la ciutat.

El punt més destacable que incorpora és “Imagina Badalona”, el nom del procés participatiu obert a la ciutadania que serveix perquè persones i entitats facin les seves propostes polítiques per a la ciutat i per als barris. Les propostes es podran presentar tant a través d’aquest web com participant a les comissions de treball temàtiques, enviant un missatge de correu electrònic a comu@badalonaencomu.cat i a la jornada programàtica final.

En aquesta jornada, les propostes després seran debatudes i, si són aprovades, s’incorporaran al programa electoral dels comuns per a les eleccions municipals del 26 de maig. Una vegada acabat aquest procés, el programa electoral tindrà un apartat web per poder ser descarregat. Badalona En Comú, després d’escollir en assemblea el nom de la candidatura, busca popularitzar la marca per tal d’arribar a tota la ciutadania de Badalona. “La presència a internet és un mecanisme de transparència imprescindible per arribar a més gent”, ha assegurat la cap de llista, Aïda Llauradó.