Badalona En Comú es presentarà com a “Acusació Popular” davant el cas de corrupció per les factures falses del govern de Garcia Albiol

Els Comuns consideren un encert que el Jutjat número 3 de Badalona tiri endavant el procediment penal de les factures falses i obres fetes per un import de quasi un milió d’euros, i faci un pas més per a la imputació de l’exregidor del PP David Gómez, i l’excoordinadora de PP, Julia Sánchez, i empreses implicades en el cas de corrupció més greu que s’ha destapat a la ciutat.

Veient que el judici tira endavant, Badalona En Comú ha decidit presentar-se en el procediment penal com a “Acusació Popular”, amb l’objectiu de fer justícia contra la corrupció política a la ciutat.

El Jutjat número 3 de Badalona desestima l’arxivament del procediment penal sobre les factures falses i obres fetes per un import de quasi un milió d’euros, sense cap tipus de procediment selectiu, del govern del PP d’Albiol. El Jutjat no només no ho arxiva, sinó que dona un pas més per a la imputació i acusació de l’aleshores regidor del PP, David Gómez, l’excoordinadora del PP, Julia Sánchez, i les empreses implicades.

Al conèixer la notícia, Badalona en Comú considera un encert que la causa penal vagi a judici en el cas de corrupció política més greu que s’ha destapat a Badalona, que va tenir lloc en el primer any de mandat del PP de Xavier Garcia Albiol. Per aquest motiu, els “comuns” es presentaran com a Acusació Popular d’aquest cas de corrupció.

La candidata dels comuns, Aïda Llauradó Álvarez, alerta que el mandat de Garcia Albiol va ser l’etapa més vergonyosa que ha viscut la ciutat durant la democràcia, on hi ha proves suficients que poden demostrar com el govern del PP en un temps rècord va encarregar obres a dit a empreses properes i, fins i tot, Albiol va arribar a inaugurar una obra a la plaça Sant Roc sense cap expedient que acredités com s’havia adjudicat.

Segons Llauradó “Els casos de corrupció no poden quedar impunes, i volem arribar fins al final perquè a Badalona no torni a governar un partit corrupte. Per això, Badalona En Comú presentem com a acusació popular, així com ICV-EUiA va denunciar en el seu moment el cas d’incitació a l’odi i la xenofòbia de Garcia Albiol”.

A més, també recorden que hi ha altres escàndols del mandat del PP a Badalona, com el cas d’extorsió a comerciants a la ciutat, que porta el mateix Jutjat número 3.