Badalona En Comú celebra l’acord entre Catalunya En Comú i Podem per concórrer conjuntament a les eleccions de Badalona

Catalunya En Comú ha arribat a un acord amb Podem per concórrer conjuntament a les Eleccions Municipals de Badalona que tindran lloc el 26 de maig d’enguany. Des de Badalona En Comú es celebra aquest acord per dur “Badalona En Comú Podem” a liderar un nou govern del canvi.

Badalona En Comú, candidatura encapçalada per Aïda Llauradó, ja ha començat a treballar per les pròximes eleccions municipals a la nostra ciutat. A l’última Assemblea de la formació van aprovar presentar-se sota la marca “Badalona En Comú”, a l’espera de Podem, per formar una candidatura guanyadora i del canvi. Aquest acord ha arribat i així ho han fet saber als mitjans de comunicació ambdós formacions polítiques.

Tant Catalunya En Comú com Podem han assegurat que concorreran amb una aposta per “construir una candidatura amb una proposta política basada en la defensa dels drets socials i per una solució pactada al conflicte de Catalunya”. Badalona En Comú s’emmiralla en els èxits aconseguits per Ada Colau i per això aposten per formar un front com el de Barcelona En Comú. Aquests actors han anat formant les confluències com Catalunya En Comú Podem al Parlament de Catalunya o En Comú Podem a les Eleccions Generals. Recordem que En Comú Podem a les successives Eleccions Generals que es van celebrar l’any 2015 i 2016 va ser la candidatura més votada a Badalona. A les Eleccions Europees el candidat de Catalunya En Comú és l’Ernest Urtasun, i també anirà de la mà d’Unidas Podemos.

Aquest acord entre Catalunya En Comú i Podem es dóna a dos mesos de les eleccions municipals, però amb molta feina feta fins ara conjuntament, on els actors han treballat colze a colze a les diferents campanyes electorals. Aïda Llauradó ha volgut manifestar que “Badalona En Comú Podem serà l’aposta municipalista d’esquerres i que posi la ciutat al centre del debat polític”.