Aïda Llauradó serà la nº 25 d’En Comú Podem al Congrés

“La cap de llista de Badalona En Comú anirà de manera simbòlica a la llista d’En Comú Podem a les Eleccions Generals per fer força a la candidatura encapçalada per Jaume Asens i Aina Vidal”

Aïda Llauradó serà la candidata nº 25 a les Eleccions Generals d’En Comú Podem per la província de Barcelona. De manera simbòlica Aïda Llauradó es suma al projecte polític a dos mesos de les Eleccions Municipals on serà cap de llista de Badalona En Comú. Llauradó confia en l’equip encapçalat per Jaume Asens i Aina Vidal per portar el diàleg i les polítiques socials al Congrés, seguint amb la feina que portava fent En Comú Podem de la mà d’Unidas Podemos. La cap de llista de Badalona ha manifestat que “cal gent valenta que faci un pas endavant des de la pluralitat i la diversitat de la gent comuna per acabar amb el bloqueig i continuar avançant”.

La badalonina creu que és necessari un En Comú Podem fort de cara a les pròximes Eleccions Generals del 28 d’abril, i tanmateix, fer un front unitari de Badalona En Comú i Podem per les Eleccions Municipals previstes pel mes de maig.